LIFESTYLE

Good intentions 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eind 2013 deelde ik mijn goede voornemens en doelen met jullie voor 2014. Dit jaar doe ik dat weer voor 2015. Maar hoe zit het eigenlijk met het jaar 2014? Hoe is dit jaar gegaan en heb ik me aan mijn goede voornemens gehouden?

Nooooo way. Nee, echt niet. Ik heb gemerkt dat ik een hele andere kant op ben gegaan met wat ik wil en ook dat ik veel serieuzer ben geworden met bloggen. Klik hier voor mijn goede voornemens post van vorig jaar. Er zijn maar 2 doelen die ik echt behaald heb. Als eerste heb ik de 100 followers op Bloglovin bereikt (thankyou!!). En ook ben ik gestopt om geld uit te geven aan “onzin spulletjes”. Ik loop niet meer de Action uit met een mandje vol en ik koop geen kleding meer omdat het goedkoop is. Ik ben nu juist duurdere items gaan kopen en meer gaan investeren.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De rest van mijn goede voornemens zijn eigenlijk heel erg vervaagd. De ideeën die ik voor mijn eigen kledinglijn klaar wou hebben, heb ik niet meer aan gedacht. Simpelweg geen tijd. Ook wou ik mezelf beter ontwikkelen in visagie. Ik heb na mijn stage bij Douglas ontdekt dat ik mezelf niet de hele dag mensen zie opmaken. Ik vind het heel erg leuk om te doen, maar dan meer bij mezelf. Bij Fabfem wou ik ook een succesvolle fashionblogger zijn, maar hier had ik ook gewoon geen tijd voor. Ik besteedde liever aandacht aan mijn eigen blog.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maar wat zijn nu dan mijn goede voornemens? Hmmm, nah weet ik eigenlijk nog niet. Ik heb er serieus nog niet over nagedacht. Wel wil ik echt stoppen met roken, maar of dit gaat lukken.. Ook wil ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behalen en wil ik nog beter worden met bloggen. Ik denk dat het niet echt nodig is om doelen te stellen, ik denk dat je gewoon je leven moet leven en moet genieten van alles. Bij mij werken doelen in ieder geval dus niet, haha. Oh, ik ben trouwens bezig met rijlessen en ik wil natuurlijk wel mijn rijbewijs halen in 2015!

Het was een prachtig jaar en als blogger ben ik gelukkig veel vooruit gegaan. Ik kijk er naar uit om mezelf nog meer te verbeteren en een succesvolle blogger te worden! Ik wil iedereen bedanken die bij 2014 aanwezig was en natuurlijk wil ik jullie, mijn lezeressen ook heel erg bedanken! Ik heb een aantal hele lieve reacties gekregen en ook kreeg ik een aantal persoonlijke mailtjes, heel erg bedankt hiervoor! Dit doet me echt wat. Tot in 2015 en ik wens jullie het allerbeste! Just love your life and enjoy the little things.

Big Kisses, Kim, and a happy new year!

Advertenties

5 thoughts on “Good intentions 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s