FASHION

My new lovely skull

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Misschien weten sommige van jullie het al, maar ik heb echt een obsessie met skulls. Waarom weet ik niet, maar ik vind ze er gewoon stoer uitzien en vooral de decoratieve skulls geven net weer dat aparte aan een interieur. Ik had al een skull mok gekocht bij Urban Outfitters waar ik nu mijn make-up kwasten in bewaar. Maar ik was ook al een tijdje op zoek naar een glazen skull die je als een soort vaas kan gebruiken, and I have finally found it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je hebt de glazen skull gevuld met wodka (of was het whiskey?) voor rond de €60, maar dat vond ik echt te duur om uit te geven. Nu kwam ik laatst bij de Xenos en zag ik dat ze daar precies zo’n skull hadden voor maar €6,99! Die kon ik natuurlijk echt niet laten staan. De skull zat gevuld met een zoetig sapje, die je ook kunt mixen met alcohol. Drankje of niet, ik moest deze skull gewoon hebben!

Big kisses, Kim

Advertenties

24 thoughts on “My new lovely skull

   • waarom associëren veel mensen een skull met de dood? In de oudheid staat de schedel symbool voor grote verandering, in plaats van voor dood of voor gevaar. Ook kan het gezien worden als bescherming, kracht, macht of om aan te geven dat je een moeilijke periode hebt doorstaan. In het christelijk geloof betekent een skull: berouw, menselijke ijdelheid en eeuwigheid.

   • Ooit werkte ik op de Noorderbegraafplaats in Amsterdam.
    Bij het onkruid wieden tussen de kindergraven vielen vooral de vele kleine botjes op.
    In het grind tussen de kleine graven lagen meer botjes en beentjes dan dat er onkruidjes groeien. Op sommige plekken zag ik zelfs meer kalkresten van het het menselijke geraamte dan kiezelsteentjes.

    Tja, de dood van nabij zien en ervaren blijft voor mij nog steeds iets anders dan een mooi opgemaakt vrouwengezicht.

    De symboliek van het een of het ander verandert natuurlijk in de loop der tijden.

    Vriendelijke groet,

   • Oke ik begrijp jouw kijk daarop. Mijn opa en oma beheren een begraafplaats, deze ligt naast hen huis, en de logeerkamer heeft een uitkijk op de begraafplaats. Ik heb het nooit raar gevonden, om het ook van zo dichtbij mee te maken.

 1. Oke ik begrijp jouw kijk daarop. Mijn opa en oma beheren een begraafplaats, deze ligt naast hen huis, en de logeerkamer heeft een uitkijk op de begraafplaats. Ik heb het nooit raar gevonden, om het ook van zo dichtbij mee te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s