UNCATEGORIZED

Photo diary week 26

DIARYY

Jaaaaa, het is ei-ndelijk vakantie! It’s official! Echt, ik kijk er naar uit om even heerlijk uit te rusten, te genieten en even helemaal niks te doen voor school.

bun

If it’s a rainy day, it’s a bun day

IMG_1809

Afscheid nemen van mijn lieve klasgenootjes, tot volgend jaar! En ik ben geslaagd voor het examen gezichtsbehandeling, yay yay yay!

IMG_1813

Een bosje rozen gekocht omdat het mijn laatste stage dag was bij Douglas. Ik heb er veel geleerd maar ik ben nu ook wel klaar voor een nieuwe uitdaging!

IMG_1815

Ik kreeg ook nog een leuk afscheidscadeautje! Ik kreeg deze geur van DKNY, een lakje van OPI, een sleutelhanger van Leco en nog een aantal spulletjes! Heel erg lief, thanks Douglas.

IMG_1816

Ik wil elke week een stukje gaan wandelen. Dit vind ik echt heerlijk om te doen en ik merk dat ik dan tot een bepaalde soort rust kom. Deze keer hield een kat mij gezelschap haha.

IMG_1827

Be creative. Ik maakte van een trui een vest!

IMG_1830

Vakantie eindelijk! Bye koffer, tot volgend jaar.

IMG_1836

Ik kocht een stippling brush van Mac en nog een nieuwe lipstick. De kwast is heel erg fijn, vooral om mee te shapen. Zal ik hier een review over doen?

IMG_1837

Bye Nederland.. haha. Ach, ze waren niet door naar de finale maar wel 3e geworden en ik denk dat wij daar als Nederlanders heel erg trots op mogen zijn! Ik had het tenminste niet verwacht.

Ik denk dat de meeste van jullie ondertussen ook al vakantie hebben, dus wil ik jullie een hele fijne vakantie wensen ladies!

Big kisses, Kim
Follow me on Bloglovin

Advertenties

9 thoughts on “Photo diary week 26

  1. Jaa vakantie vakantie! Zal jullie wel missen hoor, haha. Leuke diary! En je hebt echt leuke dingen gehad van Douglas. Ik ben benieuwd naar je nieuwe MAC producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s