FASHION

Amsterdam Fashion week July 2014

amsterdamfweek

Yay! De Amsterdam fashion week komt er weer aan, en eigenlijk komt die al heel erg snel want het begint namelijk al morgen! Maar wat houd deze week nou precies in? Elk jaar in januari en juli vind de Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam plaats. Vanaf 4 tot en met 14 juli is het een groot feest in Amsterdam voor de échte modeliefhebbers! Bij de Westergasfabriek kunnen de mode liefhebbers hun mode hartje helemaal kwijt, je kunt bijvoorbeeld naar internationale catwalk shows (hiervoor heb je wel een kaartje nodig!).

Ook presenteert Zalando 10 Days Downtown. Deze tien dagen zijn er 10 events op 10 locaties. Dit zijn events waarmee fashion gecombineerd word met bijvoorbeeld museums en theaters. Klik hier voor de 10 Days Downtown agenda!

Ik wil echt naar de Amsterdam Fashion week, en zeker ook dit jaar omdat ik nu steeds meer kleine stapjes aan het maken ben in de fashion wereld. Waarschijnlijk ga ik morgen met een vriendin, en dan zie ik wel waar ik terug kom haha. Amsterdam is van zichzelf al een fashion stad! Gaan jullie naar de Fashion week? Voor meer informatie over deze week klik hier. Have a fashionable week ladies!

XO’s Kim

Advertenties

One thought on “Amsterdam Fashion week July 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s