FASHION

Wishlist: boyfriend & minimalism

musthave
Het is lang geleden dat ik voor het laatst een wishtlist heb gemaakt, en ondertussen heb ik alweer veel wishes op mijn lijstje staan. Ik merk dat mijn stijl steeds weer een klein beetje veranderd kwa kleding. Ik hou nu echt meer van een minimalistische stijl. Basic, simpel, maar toch fashionable en vrouwelijk. Ik heb echt een aantal wishes op dit moment die ik het liefst ook voor de zomer wil hebben:
– een boyfriend jas! Deze wil ik echt al een tijdje maar ik heb de perfecte nog niet gevonden. Het stofje moet ook niet te dik zijn want ik wil deze jas in de lente/zomer kunnen dragen. Ook wil ik hem niet online bestellen omdat de pasvorm van deze jas heel erg verschillend is.
– spaghetti strap top, dit is een topje met hele dunne ‘spaghetti’ bandjes. Dit is echt een musthave voor deze zomer!
– een nieuw telefoon hoesje. Ik wil echt graag een leuk telefoon hoesje voor mijn Samsung Galaxy S3 mini, maar helaas zie ik nooit leuke hoesjes voor dit model..
– een pencil skirt! Deze vind ik erg stijlvol en vrouwelijk staan, maar ik wil wel graag een wat dikker stofje (wat een zeikerd ben ik toch).
– een witte boyfriend jeans, deze heb ik nog nergens gezien maar staat wel heel hoog op mijn wishlist. White boyfriend, I want you!
– zwarte matte oogschaduw van Mac, heeft iemand hier al ervaring mee en/of welke zouden jullie aanraden?
– witte Airmax! Deze staan ook al een tijdje op mijn wishlist, maar ik blijf ze geweldig vinden.
– skincare van Chanel. Eigenlijk wist ik wel dat dit bestond, maar ik gaf nooit veel om skincare. Sinds ik de opleiding schoonheidsspecialiste doe en bij Douglas stage loop, weet ik dat skincare echt belangrijk is. Ik hoor veel goeds over de lijn van Chanel en wil deze daarom ook erg graag proberen!

XO’s Kim

Advertenties

2 thoughts on “Wishlist: boyfriend & minimalism

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s