UNCATEGORIZED

1 year anniversary + giveaway

goodiebag2

Happy birthday to Keybykim! Wauw, mijn blog bestaat al één jaar. Nou moet ik zeggen dat ik nog niet een jaar bezig ben met bloggen, maar eigenlijk pas sinds ongeveer 3 maanden bezig ben met echt fulltime (elke dag een artikel) bloggen. Maar goed, er is dus al een jaar voorbij gevlogen met daarin schommelingen, ups en downs maar mijn blog heeft vooral verbeteringen doorgemaakt!

gooodiebag1

Ik krijg steeds meer volgers, ik heb 5000 bezoekers bereikt deze maand, ik ben naar een aantal blogger events geweest en ik krijg steeds meer samenwerkingen met de leukste bedrijven! Kortom, het gaat goed met Keybykim. Zelf vind ik het belangrijk dat ik bloggen met passie blijf doen, en niet omdat het een verplichting is. Voor mij genoeg redenen om mijn eerste giveaway te doen! Ik heb naar mijn mening een erg leuke goodiebox samengesteld die ik weg ga geven, en er zit echt van alles in. Onder andere: luxe samples, 2 lakjes van OPI, sierraden, een oogschaduw palette van Flormar, een verrassend lekker zeepje van Lush en nog veel meer!

Wat moet je doen:
– Volg Keybykim op Bloglovin
– Like deze post op Bloglovin
– Like Keybykim op Facebook
– Laat je voornaam, achternaam en je e-mail achter bij de comments, deze gegevens zijn écht verplicht bij de winactie!

Wat kun je doen:
– Volg Keybykim op Instagram (1 extra kans)
– Plaats een foto van mijn blog (alles mag, als het maar van Keybykim is) op Instagram en zet als bijschrift: “Ik maak kans op een goodiebox met leuke beauty producten en nog veel meer! Jij kunt ook mee doen op http://www.keybykim.wordpress.com!” met de hashtag #keybykim (1 extra kans)
– Volg Keybykim op Twitter en tweet het volgende: “Ik maak kans op een goodiebox met leuke beauty producten en nog veel meer! Jij kunt ook mee doen op http://www.keybykim.wordpress.com!” (1 extra kans)

Vergeet NIET je social media erbij te vermelden (van wat je hebt gedaan) en vergeet ook niet je e-mail te vermelden! Zonder deze informatie is er geen deelname aan de winactie mogelijk!

De winnaar word willekeurig uitgekozen en met elke extra kans heb je dus een hogere win kans. De winnaar van de winactie word op dinsdag 15 april uitgekozen. Er word per e-mail contact opgenomen met de winnaar en als er niet binnen 3 dagen gereageerd word dan word er een nieuwe winnaar uitgekozen. Voor verdere vragen graag even mailen naar keybykim@live.nl, en verder good luck ladies!

XO’s Kim

Advertenties

21 thoughts on “1 year anniversary + giveaway

 1. Gefeliciteerd!!! Je hebt echt een supermooie blog, ik lees ‘m altijd graag. Je weet het, ik vind je enthousiasme en de eigen stijl die je hebt echt super. Blijf vooral jezelf, want dat maakt jouw blog echt sterk! X

 2. Gefeliciteerd met je blog!!! Ik doe ook heel graag mee! Ik volg je nu denk ik 4 maandjes zoiets en blijf elke keer weer een kijkje nemen op je blog. Ik heb alles gedaan behalve de foto.
  xxxxx

 3. Heee Kim, wat een super leuke GIVEAWAY!
  Ik ben Donne Mijwaart, en mijn e-mail is : xdonnex@gmail.com

  Ik heb net alles geliked, gevolgd en de rest !
  Congrats met je blog!
  En I LOVE YOUR FEED (instagram)

  xo

 4. hey!

  Wat een super winactie! echt leuke spulletjes,
  ik doe graag mee.
  Ik volg je via
  – facebook
  – bloglovin
  – bloglovin artikelgeliked
  – twitter (TalkToBirgit)
  – en heb je actie getweet:

  Mijn volledige naam is Birgit Depoorter
  en mijn email: depoorter.birgit@hotmail.com

  Liefs Birgit

 5. Dit is vreemd, ik dacht dat ik mijn reactie hier gezet had op 8 april.. blijkbaar niet goed doorgekomen.. Maar dus ik doe mee (had alles op 8 april gedaan)
  Facebook geliked, Instagram & Bloglovin gevolgd & geliked, op alles heet ik Tiny Michiels en op Insta @tinylittlegurl en heb je foto gepost met hashtag !!
  En op twitter (@itstinybitches) heb ik je actie getweet ! 😉

  Groetjes Tiny (michiels.tiny@hotmail.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s