MAKE-UP/BEAUTY

Pink nails + gellac

nail1

Pinnnnnnnnnk! Absoluut mijn favoriete kleur nagellak. Echt, ik kan niet zonder een roze nagellak! Every girl needs a little pink in her life. Deze roze nagellak is van de winkel Flying Tiger, dit is een winkel waar ze allerlei items voor in huis verkopen. Ze verkopen er eigenlijk vooral hebbedingetjes.

nail2

Dit is dan de nagellak zelf. Hij kost €2,- en ik vind dat je voor de prijs een hoge kwaliteit terug krijgt! Hij blijft bij mij tot 3 dagen mooi zitten (bij mij blijft geen een nagellak langer dan 3 dagen zitten) en lakt erg fijn. Ook is hij in 2 laagjes mooi gedekt.

nail3

Maar what about the white nail? De wit gekleurde nagel is geen nagellak, maar gellac! Ik ben naar Parfumerie La Bourse geweest om gellac uit te proberen. Ik heb de gellac nu een aantal dagen erop zitten, en I love it! Het effect is veeeel mooier dan normale nagellak, het chipt niet, en blijft tot 2 weken zitten! Ook het aanbrengen van de gellac gaat veel sneller dan normale nagellak. Ik ben nu al om, en wil binnenkort dus de gehele gellac set gaan kopen. Hier komt dan natuurlijk een post over! Hebben jullie al ervaringen met gellac?

XO’s Kim

Advertenties

5 thoughts on “Pink nails + gellac

  1. Pingback: Photo diary week 11 |

  2. Hi, waar kan ik gellac halen? En nog een vraagje… Ik heb zelf hele dunne nagels en overal waar ik tegen aan stoot ben ik een nagel kwijt als het ware waardoor ik mijn nagels niet laat groeien… Geloof me ik heb alles geprobeerd om het te laten verharden…. Van lakjes tot cremetjes en van pilletjes tot aan olien… Gelnagels laten zetten, niet goed acryl al helemaal niet… Help!

    • Zelf ga ik de gellac halen bij Parfumerie La Bourse in Rotterdam! Douglas heeft ook een gellac maar dan van een ander merk.

      En over je dunne nagels, dit kan meerdere oorzaken hebben. Eet je wel gezond? Krijg je genoeg eiwitten binnen? Het kan ook gewoon zo zijn dat je dunne nagels hebt en er dus vrij weinig aan kunt doen.

      Trind heeft een repair item en die schijnt erg goed te werken! Ook bij kruidvat hebben ze vitamines voor haar en nagels, dit mag ook wel eens helpen. Ga anders eens even langs een goede schoonheidsspecialist of nagelsalon en vraag daar om tips. Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s