UNCATEGORIZED

Photo diary week 9

week9new.jpg
1 Ik doe de opleiding schoonheidsspecialist, en op school doen we dus ook aan harsen. Dit was de eerste keer dat mijn benen geharst werden, auw!
2 Heerlijk om ’s avonds op je bed te liggen en een geurkaars aan te hebben. Het ziet er ook nog eens erg leuk uit!
3 Details from an outfit. Ik vind arm cuffs nog steeds helemaal geweldig, en jullie?
4 Oh my god, Hello Kitty! Altijd als ik iets van Hello Kitty zie zeg ik wel iets van “ahhh how sweet!” haha. En ook bij deze! Helaas was de smaak niet zo sweet. Het smaakt heel erg zuur, bah.
5 Selfie! Hier draag ik mijn nieuwe zonnebril van de H&M, die maar €3 was! En dat voor dit leuke schatje!
6 Hmmmm, macaron! Dit was nog een extra grote macaron, heeeerlijk. Helaas was die onderweg naar huis in mijn tas gebroken, maar ach de smaak bleef hetzelfde hihi.
7 Hoe leuk zijn deze sokken? Er staan hartjes en Eiffeltorentjes op, en ze zijn roze! Er zaten in de verpakking nog 4 andere schattige sokken, morgen komen ze in een shoplog!
8 Dior Lip Maximizer, wat een fijn product is dit. Ik kocht hem bij Parfumstar voor maar €17! Binnenkort komt hier een review over.
9 Het Nelly High Heels event! Ik en mijn vriendin waren er als eerste, maar liefst 2 uur te vroeg haha. We gingen van te voren nog wat eten, even heerlijk naar de wok hmmm. Toen we Blender zaten (hier vond het event plaats) kwam er ineens een bord buiten te staan met een heel verhaal en eronder stond: dresscode. Huh, dresscode!? Daar stond niks over op de site dus gingen we het vragen. Nou vertelde de medewerker van Blender ons dat wij niet binnen kwamen als we geen hakken aan hadden, en dit hadden we dus niet! Wat was dit balen zeg. Nu hoorde ik nog achteraf dat mensen zonder hakken wel gewoon binnen kwamen, dit was he-lemaal balen natuurlijk!

Ik heb mijn week dus niet geweldig afgesloten maar het was gezellig met mijn vriendin. Hebben jullie nog wat leuks gedaan de afgelopen week?

XO’s Kim

Advertenties

10 thoughts on “Photo diary week 9

  1. Oh wat jammer dat je niet binnen mocht! En goed dat je het zegt want ben namelijk ook uitgenodigd voor het event. Maar er staat inderdaad nergens duidelijk dat er een dresscode is. Heel jammer!

    xoxo

    Yasmine

  2. Wat balen van die ‘dress-code’. En dat harsen aauuw lijkt me erg pijnlijk.

    Doe jij al mee met mijn give-away die ik samen met eyeslipsface (elf) organiseer?x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s