FASHION

Geen wax maar wasverzachter

Iedereen kent of heeft ze wel: de wax branders. Je hebt ze voor €4,- maar ook voor een wat duurdere prijs. Het is op dit moment erg populair, en dat komt natuurlijk door de heerlijke geur die door heel je huis verspreid word. Ook zijn de wax branders verkrijgbaar in verschillende designs zodat het in elk huis een plekje kan hebben!

Maar.. dat gedoe met die waxjes. Als je ze te goedkoop koopt dan is de geur zo weg of stinkt het zelfs, maar als je een goed waxje wilt zijn ze weer te duur. Er is een oplossing, namelijk wasmiddel!

Ik keek naar het programma Roy Donders stylist van het zuiden, en hij vertelde dat hij wasverzachter kookte om zijn huis lekker te laten ruiken. Dus ik dacht hé, dat moet ook met een wax brander kunnen! Ik heb het uitgeprobeerd en het ruikt echt heeerlijk, de geur blijft niet heel erg lang hangen maar ook niet heel kort, en ik denk dat dit ook te maken heeft met welke wasverzachter je gebruikt. Kijk natuurlijk wel even op de verpakking of de wasverzachter niet brandgevaarlijk is (bijna geen enkele wasverzachter is dit, maar je weet maar nooit!).

LET OP: na een tijdje gaat de wasverzachter borrelen, dit betekend dat die “uitgebrand” is en dat je je wax brander dus uit moet doen. Anders heb je kans dat de wasverzachter verbrand.

DSC06437

DSC06436

Deze tip is natuurlijk vooral bedoeld om geld te besparen! Het is veel goedkoper om een beetje wasverzachter te gebruiken dan telkens nieuwe waxjes te kopen, en vaak ruikt wasverzachter ook lekkerder (naar mijn mening). Hoe vind jij deze tip? Ga je het uitproberen? Zo ja, laat me weten wat je ervan vind!

Advertenties

9 thoughts on “Geen wax maar wasverzachter

  1. Hey key! Mischien kan je ook proberen om geur kaarsjes te gebruiken ipv wax of wasmiddelen. Bijvoorbeeld een grote geurkaars kopen en steeds een stukje afsnijden of de kleine geur waxine lichtjes, XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s