UNCATEGORIZED

Shoplog Primark

Gisteren ben ik weer naar de Primark geweest. Ik ging eigenlijk alleen voor schoenen, maar kwam natuurlijk weer met meer spullen terug.. Maar ik heb geen onnodige sierraden of kleding gekocht! *proud of myself*

DSC05493
Een make-up tasje en gezichtsreinigingsdoekjes. Met deze doekjes kun je je gezicht reinigen, maar je kan bijvoorbeeld ook je schoenen ermee schoonmaken! Het make-up tasje kostte €4,- en de doekjes €1,50 voor 2 pakken.

DSC05494
Zoals je ziet is die aardig groot en erg handig voor op vakantie. Ik vond dit tasje zoooó leuk! Maar niet alleen daarom heb ik hem gekocht, ook omdat ik waarschijnlijk de opleiding schoonheidsspecialiste ga doen. Dit tasje is dus erg handig voor deze opleiding! Maandag heb ik een intakegesprek dus ik hooooop dat ik aangenomen word!

DSC05501
Een felroze beanie! Deze kostte €2,- en voor dat geld kon ik hem echt niet laten liggen!

DSC05496
En.. o ja! De schoenen waarvoor ik ging. Ik had nog 1 paar sandaaltjes nodig en wou graag goud kleurige. Deze waren €13,-

Ik heb ook nog van die simpele zwarte schoenen gekocht en deze waren €3,-. Voor dit geld kan je ze niet laten liggen, ze zijn altijd wel makkelijk.

Advertenties

2 thoughts on “Shoplog Primark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s